Начало


 


“Протект Сървис ” ЕООД стартира своята дейност в гр. Стара Загора през 2003 г. като фирма за  монтаж, диагностика и ремонт на автоелектроника, аудиотехника и аларми.

След успешния си старт, фирмата се развива непрекъснато и през 2007 г. се нанася в собствена сервизна база с площ от над 5000 кв. м., състояща се от 6 големи халета, обширен паркинг, административна част и склад за резервни части.

Успешно се развива и вторият обект на фирмата /база Технополис/.

През 2013 г. фирмата открива трети автосервиз /Богомилово/, специализиран изцяло в извършването на автотенекеджийски и автобояджийски услуги.

През изминалите години с доказаната си работа Автокомплекс „Протект “ се налага като водеща фирма в автомобилния бранш не само на старозагорския пазар, а и в цяла България. Ние продължаваме да работим в посока на постоянно динамично развитие.

Предимствата на ПРОТЕКТ СЪРВИС ЕООД на пазара са многообразни. От самото си създаване фирмата залага на високи стандарти за качество, комбинирани със справедливи цени и много лично отношение към всеки един клиент. Ние предлагаме на своите клиенти пълна гама от услуги, свързани с профилактика, поддръжка и ремонт на моторни превозни средства при изключително конкурентни условия и с възможности за абонаментна поддръжка и обслужване.

I. ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ:

Техническо обслужване и ремонт на автомобили, търговия с резервни части и консумативи за тях.МАТЕРИАЛНО-ТЕХНИЧЕСКА БАЗА И ОБОРУДВАНЕ

1. Използвано оборудване – съвременни технологии, уреди и инструменти за специализирана диагностика на автомобили и двигатели, специализирана техника.

• Професионални стендове,

• KTS – Bosh

• Съвременна диагностична апаратура  на дилърско ниво – Mercedes, BMW, VW, , Ford, Citroen , Audi, Toyota, Rover, Mazda,  Porshe, Jaguar, Opel, Pegeout, Bosch, Brain Bee и др.;

2. Инфраструктура  –отдели и работни клетки

В Автокомплекс ПРОТЕКТ са обособени осем специализирани отдела с осигурени 34 работни места, административна част, склад и обширен паркинг за автомобили.

1. Административно – търговска част – приемна за клиентите, търговска част за авточасти и консумативи, кафе за клиенти;

2. Отдел „Диагностика” – разполага със съвременна диагностична апаратура на дилърско ниво – Mercedes, BMW, VW, Audi, Toyota, Rover, Mazda, Porshe, Jaguar, Opel, Ford, Citroen, Pegeout, Bosch, Brain Bee и др.;

3. Отдел „Електроника” – ремонт на имобилайзери,изработка на ключове, ремонт ECU, ABS, AIRBAG, преинсталиране на софтуер и др.;

4. Отдел „Електротехника”:

– ремонт ел. инсталации, генератори, стартери, ключове;

– монтаж аларми, ксенон, чип тунинг, аудио техника;

– Диагностика, ремонт и поддръжка на автоклиматици и др.;

5. Сервиз „Експрес „ – бърза смяна на масла, филтри, антифриз, накладки и др.;

6. Монтьорски отдел –  ремонт двигатели, кормилни рейки, ходова част, каросерии и др.;

7. Стругарна работилница – струг, фреза и други професионални инструменти за качествен, надежден и бърз ремонт на различни детайли и системи – нафтови помпи, дюзи  common rail дюзи и др.;

8. Автотенекеджийски и автобояджийски отдел  – специализиран в областта на лаково-бояджийски дейности и леки и тежки каросерийни  ремонти ( 1-ва, 2-ра и 3-та сложност).

Сервизът извършва ремонти по щети автокаско.

Автокомплексът разполага с 100 работни клетки, 11 от които са снабдени с двуколонни електрохидравлични крика за повдигане на автомобили и 1 – със стенд за изправяне на катастрофирали автомобили.

Условията на труд са изцяло съобразени е НАРЕДБА № 7 от 23.09.1999 г. за минималните изисквания за здравословни и безопасни условия на труд на работните места и при използване на работното оборудване.

 

II. ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ

1.Брой служители и в автосервиза

Персонал от 30 квалифицирани специалисти, притежаващи опит в ремонтни дейности, свързани с оборудването на МПС със специално предназначение – санитарни автомобили /ЦСМП – Стара Загора, Частна болница Ритъм – Стара Загора/.

2.Професионална квалификация – % на квалифицирания персонал (дипломи, сертификати, години опит)

100% квалифициран персонал с допълнителна възможност за допълнително професионално (теоретично и практическо) обучение.

 

III. ОБСЛУЖВАНЕ

1. Гама от предоставяни услуги – поддръжка, диагностика двигател, ремонт, профилактика, Работно време и капацитет (възможност за едновременно обслужване на брой автомобили)

 ПЪЛНО СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ:

1.1. Диагностика със специализирана апаратура – Mercedes, BMW, VW, Audi, Toyota, Rover, Mazda, Porshe, Jaguar, Opel, Ford, Citroen, Pegeout, Bosch, Brain Bee и др.;

1.2. Чиптунинг, ксенон

1.3. Ремонт ел. инсталация и автоелектроника, АBS, SRS

1.4. Авто-климатици, охладителна система, километражи

1.5. Отопление, вентилация

1.6. Автоаларми, автоаудиосистеми

1.7. Смяна на консумативи – масла, ремъци, филтри, свещи

1.8. Запалителна система

1.9. Ремонт стартери, алтернатори

1.10. Основни и частични ремонти по двигателя

1.11. Окачване и ходова част

1.12. Спирачна система

1.13. Съединител, скоростна кутия

1.14. Ремонт на дизелови помпи, дюзи

1.15. Хидравлични рейки

1.16. Газови инжекционни системи

1.17. Автотенекиджийски услуги – възстановяване на леко и тежко катастрофирали автомобили, изчукване, възстановяване и подмяна на части по купето на автомобила и др.

1.18. Автобояджийски услуги – подготовка и боядисване на детайли и цялостно боядисване на автомобили.

1.19. Стругаро-фрезистки услуги

1.20. CARBON CLEANING – водородно почистване на двигатели И ДР.

Капацитет:  Възможност за обслужване на автомобили до 30 бр. едновременно.

Автокомплекс „Протект” е партньор и част от сервизната концепция на GROUPAUTO BULGARIA LTD и предлага широка гама от оригинални авточасти за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

АБОНАМЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ

2. Гаранция за предоставяните услуги и покритие на гаранцията – 6 месеца гаранция на извършения ремонт + гаранция на вложените авточасти.

3. Предоставяне на допълнителни механизми (промоции, пакетни услуги) за стимулиране технически прегледи и профилактиката на двигателите от страна на потребителите, проактивен подход.

4. Произход и срок на доставка на резервни части

Автокомплекс „Протект” е партньор и част от сервизната концепция на ИНТЕР КАРС БЪЛГАРИЯ ЕООД – Q-SERVISE и предлага широка гама от оригинални авточасти за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

Автокомплекс „Протект“ работи с официални вносители на оригинални авточасти. Работи също с вносители на алтернативни части, както и авточасти – втора употреба.

Срок на доставка – 95% в деня на поръчката, 10% – от 1 до 7 работни дни

КЛИЕНТИ:

Автокомплекс „ПРОТЕКТ“ има история, с която се гордее – дългогодишно коректно партньорство с частни фирми, физически лица, държавни и общински организации, сред които присъстват:

1. ТД на НАП Пловдив

2. ОД на МВР – гр. Стара Загора

3. ДАНС

4. Тролейбусни и автобусни превози ЕООД

5. ТЕЦ Марица изток 2 ЕАД

6. Пътно поддържане Сливен ЕООД

7. РЗИ Стара Загора

8. Община Мъглиж

9. Община Гурково

10.Община Чирпан-ЦОП

11. Община Опан

12. КЕН АД

13. Бакери 2 ЕООД

14. МБАЛ МК Св.Иван Рилски клон Ст.Загора

15. ЦСМП – гр. Стара Загора

16. ДКЦ Ритъм 2010 ООД

17. МБАЛ НиаМед ООД

18. Мото-Пфое ЕООД

19. Глобалкар ЕООД

20. Еконт

21. Спиди и ДР.


AvtoServiz © 2020 Frontier Theme